HOAF_termikus_gyomirto_TWINSPRITE
HOAF_termikus_gyomirto_TWINSPRITE_01
HOAF_termikus_gyomirto_TWINSPRITE_02
HOAF_termikus_gyomirto_TWINSPRITE_03
HOAF_termikus_gyomirto_TWINSPRITE_04
HOAF_termikus_gyomirto_TWINSPRITE_05
HOAF_termikus_gyomirto_TWINSPRITE_06

Hoaf TWINSPRITE széria

Termék fő adatok
  • Munkaszélesség: 100-200 cm

  • Teljesítmény: 260-520 kW

  • Tüzelőanyag: propán gáz

  • Gázfogyasztás: 20-40 kg/óra

  • Területteljesítmény: 1,2-2,4 ha/óra

A HOAF TWINSPRITE termikus gyomirtó gépei alapvetően az állományban végzett gyomirtási feladatokra alkalmasak. Az elmúlt több mint 30 évnyi gyártási tapasztalat alapján a gépek funkcionális és szerkezeti kivitelezése a legmagasabb igényeket is kielégíti.

A TWINSPRITE gépek használatának módja kettős. Egyrészről a haszonnövények sorközeinek tisztántartásására használható olyan esetekben, amikor a mechanikus sorközművelő gépek - például nagy gyomfertőzöttség vagy túlságosan nedves talajkörülmények miatt - nem használhatóak.

Ugyanakkor viszont az olyan növények esetében, mint kukorica, gabonafélék, hagyma, esetleg napraforgó akár a növények nehezen tisztán tartható sorának kezelésére is használható, míg a sorközök megművelhetőek egy mechanikus sorközművelő géppel.

A gépek nagy hatásfokú működésének titka többek között a HOAF által kifejlesztett egyedülálló INFRAPLUS technológia, aminek keretén belül folyékony propán gáz segítségével lángot gerjeszt, ami infarvörös sugárzás és forró levegő kombinációjával tud eredményes lenni a gyomokkal szemben, hiszen az infravörös sugárzással szemben takarásban lévő gyomok csak a forró levegő által pusztíthatóak el.

A gépek konstrukciója a nagy hatásfok és nagy területteljesítmény fényében került kialakításra. Így a felhasznált anyagok hosszan ellenállóak a magas hőmérséklettel (1000 °C) szemben, illetve olyan hőszigetelő anyagokat használnak, amelyek a megfelelő irányba, azaz a talaj felszínre koncentrálják a hőenergiát, illetve megvédik a gép arra érzékeny szerkezeti elemeit a nagy hőterheléstől.

A gépek konstrukciója abszolút biztonságot garantál mind a gépkezelő, az üzemeltető erőgép, mind a környezete számára. A HOAF minden oldalról, azaz elölről, hátulról és két oldalról is ellátta gépeit szélvédő és szikrafogó lemezekkel, láncokkal, így a gépek használata abszolút biztonságos!

Üzemeltető erőgép oldalról a HOAF TWIN SPRITE széria gépei csak 12 V feszültséget igényelnek!

A gépek vezérlése alapfelszereltségben elektromos. A traktorfülkében elhelyezésre kerül egy vezérlőpanel, ahonnan a gép gombnyomásra automatikusan begyújtja vagy kialtatja magát, illetve választani lehet egy alacsony tüzelőanyag felhasználású ECO, vagy egy maximális hatékonyságú FULL POWER üzemmód között.

Külön kérésre a vezérlés lehet PLC kivitelű érintőképernyős, ahonnan a fentebb említett funkciók vezérlése mellett lehetőség van a kezelt talaj felületének hőmérsékleti viszonyait is szemmel követni.

A gépek tüzelőanyaggal való ellátása biztosítható a kis méretű targoncapalackokkal (36 kg), amelyek magán a termikus gyomirtógépen kerülnek elhelyezésre, vagy lehetőség van a traktor elejére, mellső 3 pont függesztésre rögzíthető, nagy térfogatú 700 literes tartály alkalmazására is.

A HOAF termikus gyomirtó gépek alkalmazásával azonban nem csak a már kicsírázott gyomok és még nem csírázott gyommagok kerülnek semlegesítésre, hanem a talaj felszínén tartózkodó káros gombák, baktériumok is, amelyek később fertőzéseket okoznának. Ezek például burgonyában a Fitoftóra, szamócában a Botritis, stb.

Ugyanakkor a talajban élő baktériumok és gombák, egyszóval a talajélet nem kerül rombolásra, hiszen a termikus gyomirtó gépek nem hatolnak be a talaj mélyebb rétegeibe, csupán a talajfelszínen lévő gyomokra, gyommagokra és mikroorganizmusokra fejtik ki hatásukat.

Do these mattresses require a box spring?


Whether or not your mattress will need a box spring depends on the type of bed frame you have. If you buy a platform frame from us you will not need a bulky box spring ;). If you don't have a platform bed frame you will need a box spring or you can always just put the mattress on the ground without anything. It's your preference.
How long until the mattress is full shape?


If you buy a full foam mattress it will take 48 hours for it to get to full shape. If you buy a pillow top it will only take a couple of hours.
Are these factory seconds?


Nope, these mattresses are factory firsts. Great quality!
Does being rolled up hurt the mattress?


No it does not unless it is left in the box for a very long time. However this is unlikely to cause serious damage.

Prospektus
Elérhetőségek:
Agroskill Kft.
Cím: 6031 Szentkirály, Rákóczi utca 42.
Tel.: +36 30 349 77 89

E-mail: kis.pal@agroskill.hu
Adószám: 26153263-2-03
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
KÜLDJÖN NEKÜNK ÜZENETET:
A küldés gombra kattintással kijelentem, hogy az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és megértettem.
HOAF_termikus_gyomirto_TWINSPRITE_04