top of page
Imants_egyeb_Culter
Imants_egyeb_Culter_01
Imants_egyeb_Culter_02
Imants_egyeb_Culter_03
Imants_egyeb_Culter_04
Imants_egyeb_Culter_05
Imants_egyeb_Culter_06
Imants_egyeb_Culter_07
Imants_egyeb_Culter_08
Imants_egyeb_Culter_09
Imants_egyeb_Culter_10
Imants_egyeb_Culter_11
Imants_egyeb_Culter_12
Imants_egyeb_Culter_13
Imants_egyeb_Culter_14
Imants_egyeb_Culter_15

Imants Culter széria

Termék fő adatok
  • Munkamélység: 60 cm

  • Talajtípus: bármelyik

  • Ágazat: szántó

  • Területteljesítmény: 1,8-2,5 ha/óra

  • Erőátvitel: max. 350 le

Ásógépezés és talajlazítás egy menetben, azonban a lazító külön gépként, önállóan is használható.


Az Imants Culter 3.0 altalajlazító 300 cm munkaszélességben érhető el. 6 db speciális lazító késsel van felszerelve, amely kialakítása miatt kis vonóerőt igényel. A kések a kialakításukból fakadóan 50 cm-enként talajállapottól függően szélesebb vagy keskenyebb sávban nyitják meg az altalajt. Így a talaj vízháztartása, a növények gyökérzetének fejlődése nagyságrendekkel javul.


A rendszer egyediségét és nagyszerűségét az adja, hogy az Imants Culter 3.0 altalajlazító a rajta található szabványos (kategória II. vagy III.) hátsó hidraulikus 3 pont függesztésnek (emelési kapacitás 3000 kg) köszönhetően akár Imants ásógéppel (38 vagy 48 széria), de más 3 m munkaszélességű egyéb aktív vagy akár passzív talajművelő géppel (forgóborona, talajmaró, bakhátkészítő, stb.) is kombinálható. Így egy menetben több művelet is elvégezhető.


A konstrukció rövidépítésű. A Culter 3.0 a traktor függesztő szerkezetéhez közel található, illetve a Culter 3.0-ra az ásógép szintén meglehetősen közel  függeszthető annak érdekében, hogy már egy 200-220 LE traktor is fel tudja a gépkapcsolatot emelni. A lazító kései nyírócsapos biztosításúak, ugyanakkor határoltak, hogy semmi esetre se tudjanak az ásókapákkal fizika kapcsolatba kerülni.


A Culter 3.0 maximális munkamélysége 60 cm. Maximális terhelhetősége: 400 LE.

  • Opciók - Folytatásért kattintson:
    Csúszótalp 250 mm széles Hidraulikus 3 pont függesztés Multifunkciós hidraulikus függesztés Hidraulikus meghajtású sima felületű henger a meghajtott elmunkáló henger mögé K80 golyós kapcsolókeret Ékgyűrűs henger L=3250, R600 a meghajtott elmunkáló henger mögé
Prospektus
bottom of page