Steketee IC ROBOTKAPA


Kamerarendszer:

 

A képalkotásért felelős kamerák és a kiegészítő LED-fényforrások, illetve a gerendely magasságszabályozásáért felelős ultrahang szenzorok egy közös, a Steketee IC ROBOTKAPA elején található burkolat alá vannak beépítve. Így biztosítva a folyamatosan állandó fényviszonyokat a kiszámítható működés érdekében, illetve a rendszer elemeinek mechanikai védelmét külső behatásokkal szemben.

 

A kamerák által alkotott képet egy nagy teljesítményű katonai számítógép értékeli, amely az IC ROBOTKAPA burkolata alá került beépítésre. Ennek kialakításakor nagy gondot fordítottak a megfelelő védelemre, valamint a megfelelő hűtésre is.

A rendszer vezérlése a traktorfülkében elhelyezett ipari érintőképernyőről történik. A gép beállításánál fontos megadni a növények magasságát, azok felülnézeti kiterjedését, esetleges egymástól való távolságát. Mindezek mellett a rendszer lehetőséget biztosít oldalkorrekcióra az esetleges szélkár vagy egyéb más ok miatt oldalra megdőlt növények esetében. A kijelzőn a növények előtt és után elhagyni kívánt biztonsági védőtávolság is megadható.

 

A növények egyes fenológiai stádiumához kapcsolódó beállítások a vezérlőegységben eltárolhatóak, és bármikor előhívhatóak, így leegyszerűsítve a gép későbbi beállítását.
 

Zöld és színes üzemmód: a Steketee IC Robotkapa alapvetően zöld üzemmóddal rendelkező szoftverrel kerül forgalomba, de külön kérésre lehetőség van a színes üzemmódra való kiterjesztésre, ami lehetővé teszi a nem zöld növényi állományokban történő munkavégzést is.
 

Online szerviz funkció: A Steketee IC ROBOTKAPA éppúgy, mint a Steketee IC-LIGHT kameravezérlésű kultivátor, rendelkezik egy online szerviz funkcióval. Ez nagy segítséget tud nyújtani a gép beállításánál, és az esetleges hibafeltárásban. Ezen funkció segítségével a gyár vagy a forgalmazó szakemberei láthatják a gép beállításait, munkakörülményeit, és be is avatkozhatnak a beállításokba vagy a program működésébe!

 

Növényszámlálás: A Steketee IC ROBOTKAPA, mivel tulajdonképpen minden növényt a területen egyedileg azonosít, meg is számolja azokat. Így a gép használatával nem csak a gyomok ellen tudunk eredményesen küzdeni, hanem értékes adatokat nyerhetünk az adott terület tőállományát illetően!
 

Elérhetőségek:
Agroskill Kft.
Cím: 6031 Szentkirály, Rákóczi utca 42.
Tel.: +36 30 349 77 89

E-mail: kis.pal@agroskill.hu
Adószám: 26153263-2-03
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
KÜLDJÖN NEKÜNK ÜZENETET:
A küldés gombra kattintással kijelentem, hogy az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és megértettem.