top of page
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_01
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_02
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_03
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_04
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_05
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_06
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_07
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_08
TL_ontozogepek_QUICK_TOW_korforgo_galeria_09

TL QUICK TOW körforgó öntözőgépek

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

A TL QUICK TOW körforgó öntözőgépek hidat vernek a fix telepített körforgó öntözőgépek és a mobil öntőzési megoldások közé. Nevezetesen a QUICK TOW gépek olyan körforgó öntözőgépek, amelyek egy speciális megoldásnak köszönhetően áttelepíthetőek egy szomszédos területre. Ezeknek a gépeknek a négykerekes központi kocsival szerelt verzióinak a maximum hossza 528 m, míg a kétkerekes központi kocsival szerelt kivitelek maximum 220 m hosszúak lehetnek.

Az áttelepítés egyszerűen traktor segítségével történik. A gépeken kialakításra került egy vonórész, amely által a szomszédos területre történő átvontatás megtörténhet.

Az egyes hidak tornyain található kerekeket 90 fokkal el lehet forgatni. Minden tornyon található egy hidraulikus emelőszerkezet, amelynek segítségével a tornyok felemelhetőek, így a kerekeket könnyen, kézzel el lehet forgatni, hogy azok iránya a menetiránnyal megegyezzen.
 


A kerekek hajtóműveit át lehet kapcsolni szabadonfutós helyzetbe!

A gépek vízzel való ellátása minden esetben kiépített gerincvezetékből történik a központban oldható módon rögzített központi kocsinál.
 

bottom of page